Den perfekta vägen för dig

Vännen av stolthet, 

Jag har alltid varit stolt över mina vänner framgångar och bara att se dom lyckas på sina vägar och mål i livet gör mig lycklig. En av mina närmaste vänner har gjort en sån fantastiskt fin insats det senaste året, utvecklas ständigt dagligen och formar sig en framtid som verkligen är gjord för henne. 
Hon slet in mig på gymmet på riktigt i Januari för att jag skulle bygga upp min rygg för att kunna fortsätta spela fotboll, det hela visade sig att jag älskade dessa vikter och mer eller mindre var min sak att hålla på med. 
Hon är helt otrolig på att peppa och tro på en, hon ser saker som ingen annan ser och får en att känna sig trygg i det man gör. 
En av hennes drömmar och mål här i livet har alltid varit att styrketräna, forma kroppen efter hennes livspussel och slutligen få ställa sig på en scen och dominera. 
Nu börjar det hända saker, det börjar gå mot det slutliga målet. Hon har nu blivit sponsrad och jag är så glad för hennes skull, jag har sagt ändå från början att hon kommer att lyckas och jag är bensäker - hon kommer kamma hem hela skiten och jag kommer stå där med tårarna i ögonen av ren skär stolthet. Finaste vän! Det här är din väg i livet och att dagligen se dig utvecklas och gå framåt gör mig så rörd och stolt. En stark och mäktig kvinna med så många rivjärn i kroppen, chockerar mig ofta på gymmet med alla dessa vikter hon lyfter, hornen i pannan - det finns verkligen ingenting som kan stoppa dig. 

Jag kommer med stolthet vandra bredvid dig på denna väg, vägen för dig och vägen för din framgång. 
Jag kan inte med ord beskriva vilket grymt jobb du gör, vilket grymt jobb du har gjort och jag vet att du kommer gå hela vägen - enkelt! 
 
Följ hennes resa mot målet: http://ijohansson.shapemeup.se/
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback