Rika i vårt egna liv

Svälja stoltheten och växa som den vackra individ vi är. Bli rika på vår egen lycka, rika i vårt eget liv.

Under hela livet kommer vi stå inför en fråga: ” vad gör jag nu? ” En typisk tanke bland oss människor är att vi hela tiden tänker :  ” Men tänk om det blir såhär, men tänk om det händer, men tänk om det går åt helvete osv. ”
Varför ska vi tänka på något som inte har uppstått, varför ska vi tänka om över allting vi möjligen är rädda för, något som vi t r o r ska hända.

Vi har ett val, antingen så kör vi eller så kör vi inte. Du kan välja att starta bilen eller låta den stå kvar på den där tråkiga parkeringsplatsen, men å andra sidan, hur roligt är det? Tänk vad mycket fint vi kan missa på den resan om vi bara hade vågat starta bilen, tänk vad mycket vackert vi hade fått uppleva om vi bara hade vågat vrida om nyckeljäkeln. Nej men istället sitter vi stilla och tjurhåller nyckeln och ” tänker om ”

Allt detta handlar i grund och botten om vad vi är rädda för, rädda för vad som eventuellt k a n  hända men hur kan du veta om bilen är bra om du inte provkör den? Hur kan du veta om fallskärmen vecklar ut sig om du inte testar att hoppa? Vad det än handlar om så tycker jag att vi rent generellt ska släppa på garden lite och våga lite mer, vad har vi att förlora? Kanske mycket. Men tänk också på vad vi kan vinna. 

 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback