Ett stort steg närmare drömmen

Sitter här med skrivtorka och försöker lista ut vad jag ska skriva, jag brukar ha väldigt lätt att bara " skriva av mig " nu får jag knappt ner ett ord. Sitter och tittar på tangenterna och hjärnan står stilla. 
Dagen då jag klev in på gymmet för ganska precis 4 månader sedan så hade jag inte en tanke på att sitta här och och skriva ett inlägg om att jag kommit med i Team MMsports. 
Från det att jag la fotbollsskorna på hyllan så trodde jag att all träning var över för min del då min rygg inte gick jämt upp med vad jag ville. Att då ha en vän som tror stenhårt på en och intalar mig att träna upp ryggen på gymmet, ett ställe som jag i stort sett aldrig tidigare satt foten på. Att det då skulle bli ett ställe som jag nu bor på och varje dag få se hur kroppen formas, utvecklas och motivationen ökas. 
 
Känslan i kroppen, den är obeskrivlig. 
Från att gå runt och vara förbannad över dagen då jag voltade med bilen längs Offersjön, dagen då min rygg succesivt blev sämre och sämre. Dagen som ledde till att jag fick lägga mina skor på hyllan och se något jag älskade att göra glida mig ur händerna.
Till att sitta här och ha det största leendet och inte riktigt kunna förstå vad jag gjort för resa hittills med min kropp och vilken fantastisk resa jag har framför mig. - mot slutmålet, mot tävlingen. 
 
Just idag finner jag inga ord, just idag får jag inte fingret på mina känslor. En obeskrivlig lycka. 
En obeskrivlig känsla att vilja ännu mer och kämpa ännu hårdare. 
Men framförallt, att sitta och tänka tillbaka på dagen då jag trodde min träning var över till att veta, det har bara börjat. En ny värld, ett nytt " liv " med en nya massa mål och utmaningar. - DET är en mäktig känsla. 
 
 
Http://www.mmsports.se
 

Den perfekta vägen för dig

Vännen av stolthet, 

Jag har alltid varit stolt över mina vänner framgångar och bara att se dom lyckas på sina vägar och mål i livet gör mig lycklig. En av mina närmaste vänner har gjort en sån fantastiskt fin insats det senaste året, utvecklas ständigt dagligen och formar sig en framtid som verkligen är gjord för henne. 
Hon slet in mig på gymmet på riktigt i Januari för att jag skulle bygga upp min rygg för att kunna fortsätta spela fotboll, det hela visade sig att jag älskade dessa vikter och mer eller mindre var min sak att hålla på med. 
Hon är helt otrolig på att peppa och tro på en, hon ser saker som ingen annan ser och får en att känna sig trygg i det man gör. 
En av hennes drömmar och mål här i livet har alltid varit att styrketräna, forma kroppen efter hennes livspussel och slutligen få ställa sig på en scen och dominera. 
Nu börjar det hända saker, det börjar gå mot det slutliga målet. Hon har nu blivit sponsrad och jag är så glad för hennes skull, jag har sagt ändå från början att hon kommer att lyckas och jag är bensäker - hon kommer kamma hem hela skiten och jag kommer stå där med tårarna i ögonen av ren skär stolthet. Finaste vän! Det här är din väg i livet och att dagligen se dig utvecklas och gå framåt gör mig så rörd och stolt. En stark och mäktig kvinna med så många rivjärn i kroppen, chockerar mig ofta på gymmet med alla dessa vikter hon lyfter, hornen i pannan - det finns verkligen ingenting som kan stoppa dig. 

Jag kommer med stolthet vandra bredvid dig på denna väg, vägen för dig och vägen för din framgång. 
Jag kan inte med ord beskriva vilket grymt jobb du gör, vilket grymt jobb du har gjort och jag vet att du kommer gå hela vägen - enkelt! 
 
Följ hennes resa mot målet: http://ijohansson.shapemeup.se/
 
 

This is your life

 
Har kommit igång rejält igen och det känns verkligen bra, har gett kroppen max denna vecka och jag har njutit varje sekund. Nya maskiner och vikter har testats vilket innebär att träningsvärken krypit fram en aning igen. Det finns inget bättre när man verkligen känner att man tränat hårt. Nöjd med veckans resultat och träning. 
Det är väldigt svårt att hitta tillbaka till sin motivation igen när energin och motivationen krypit under täcket och gömt sig, det tar mycket kraft psyiskt från en för att ha is i magen och släpa sig till gymmet trots att man verkligen inte orkar. Saken är den att det ger en så otroligt mycket där i slutet på veckan när man kan blicka tillbaka och känna att " wow " jag har verkligen gjort det jag kunnat och jag känner att jag är tillbaka igen. 
En vecka med negativa besked som dragit ned ens humör, det bästa som då finns är att använda den ilskan på vikterna och totalt trötta ut alla muskler som lever inombords på en. 

Jag har otroligt mycket att tacka min kära vän Ida för att hon succesivt fått mig tillbaka på banan igen, det finns nog ingen med en sådan drivkraft, sån motiverande peppning och stöttning när det väl kommer till stupet på berg och dalbanan. Hon har dessutom börjat blogga om hennes resa, ni finner henne här: http://ijohansson.shapemeup.se/
En stark drivande kvinna med många järn i elden, utan henne hade jag aldrig satt min fot på gymmet, jag hade då heller inte fått upptäcka vad jag har för förmåga att använda min vinnarskalle till. Jag trodde aldrig att jag skulle kalla ett gym " mitt andra hem " ♥
 
Njuter av ledig helg, fantastiskt väder och snart packas väskan för gymmet. Lev idag, lev i nuet och låt ingen annan ta dina drömmar, dina mål och dina hopp ifrån dig. 
 
"When someone tells you, you can't. Turn around and say, " watch me "