Ångesten som äter upp en

Haft min sista " flådar-helg " nu innan sommaren. Helgen då man aldrig är sugen på att äta något sött, sliskigt och överdrivit mycket. Helgen då man får äta men inte är ett dugg sugen. Jag trugade i mig det som gick, låg nog dock ändå på underskott. 
Men att vakna upp efter en sån helg med ångesten upp till hakan, ångesten över att man ätit när man inte vart sugen och när man känt att man kunnat träna istället. MEN det är viktigt att ha dessa dagar/helger för att unna kroppen det där lilla extra, ge den det där " lilla extra " för att sen orka mer, tuffare, längre. 
Nu går vi in på två riktiga hardcore månader då inget annat än att träna i stort sett står på schemat. 
Känns underbart. 
 
Just idag har jag ångest, men om en vecka - Vad bra jag kommer må! 
Låt inte psyket dra ner dig i din fysik, njut. Njut av stunden och kör hårdare sen. 
 
 

Stockholm part 1

Haft en helt fantastisk helg nere i stora staden. Det värker lite i hjärtat att vara därnere. Jag önskar verkligen att jag kunde bo och leva där. Sån hatkärlek jag och denna stad har till varandra! Jag älskar att vara där men hatar att bo där, försökt två ggr och vi kommer verkligen inte överens. Jag vet inte riktigt vad det är men jag tror jag är för bekväm i att ha allt så nära och lätt tillgängligt.
Det här med att man måste planera två veckor innan för att man ska ut på en fika med någon av sina vänner, åka i 30 min på tuben och sen hem igen. Nej, jag vet inte. 
Men, i sommar har jag min första riktiga semester och tro mig, vi ses snart igen kära stad ;D 

Mysiga middagar, häng i Hagaparken, pussat på bebis, kramat underbara vänner, sett flashdance musikalen och shoppat lös. En riktig Stockholmshelg i äkta lycklig anda. Precis som det ska vara! 


More than a feeling!!


Vilken helg, helt nöjd! Myst med goda vänner, löpt utomhus i endast T-shirt och en tunn löparjacka. Igår var jag och fixade bilens sommarsulor, hängde i linne hela dagen och då är det verkligen vår. Awesome :D 

Snart ska vi dra av ett benpass, dessa bendagar - tycker dom inträffar jämt ;) mysigt! 
Hade en sån grym vecks förra veckan, satte 4 st PB:n ( 3 veckor efter sjukskrivning ) känns verkligen som om jag är tillbaka nu. Bättre ska det bli. 

Nu är det vår, sommaren är inte långt bort. SEMESTERN är snart här ;D